Fishing Action 2011

Fishing Action 2011
Rok uběhnul jako voda a mohli jsme se těšit na každoroční akci mezi přátelskými lidmi ve Zbýšově. Dne 29.1.2011 krátce před 10 hodinou dopolední vše vypuklo. Novinek na letošní akci oproti minulým létům bylo hned několik. Obsazení firem bylo následující: Karel Nikl a jeho tým, Chytil, Carpion, DOC, R-spekt, Carp-b. Velkou pozornost místních a okolních zvědavců přitahovali především nové firmy, které zde byly poprvé. Firma Nikl je velmi dobře známá českým rybářům a její bohatý sortiment, který je plný toho nejkvalitnějšího krmení pro velké kapry je ve velké oblibě zákazníků. Osobně se účastnil i pan Karel Nikl s téměř kompletním Nikl teamem. I u firmy Chytil byl přítomen sám majitel Pavel Šustr se svými zkušenými kolegy, kteří představili mnoho produktů a zajímavostí, ze svého stále vzrůstajícího sortimentu. Carpion - Dušan Mikerásek je naší stálicí a vždy u něj lze najít spoustu rad a tipů jak pečovat o své pruty, ale i navijáky a další vybavení. Pokud se chtěl někdo obléct do chladu, ale i do léta, uspokojení našel určitě u firmy Doc a jejich zástupců. I zde byl přítomen a k zastižení jeden z majitelů - Pavel Hanus se kterým jste mohli prohodit pár slov. Značku R-spekt zastupovali pohledné mladé děvčata a setkali se s kladnými referencemi od zákazníků, kteří tyto produkty znají a používají. Posledním hostem, který představoval společně s panem pořadatelem Liborem Slaninou své produkty, byla společnost Carp-b a její majitel Mirek Ševela.
Vystavující firmy nabídly k pohledu mnoho zajímavého, ale představili i novinky pro rok 2011. Zcela jistě se bylo na co dívat. Atmosféru umocňovali pěkně připravené přednášky všech autorů. Nejdříve předal své zkušenosti Dušan Mikerásek, poté kluci od Chytila v čele s Davidem Katrňákem, ke slovu se dostal i hlavní moderátor Petr Tydlačka, který uvedl zkrácený záznam z Carp maratonu Tovačov, po té přišel na řadu Karel Nikl a novinky pro letošek z Kolína a v poslední řadě Lumír Francek s přednáškou o správném vyvážení. Vše završila tombola a celoroční soutěž Rybářských potřeb Zbýšov.
Jsme rádi, že všichni vydrželi v napětí až dokonce a doufáme, že byly spokojeni s celou akcí a nesklamali jsme je. Ohlasy z více stran byly opravdu více než pozitivní a to bylo naším záměrem a cílem.Ještě jednou děkujeme všem vystavujícím firmám za účast, tak stejně jako Vám návštěvníkům.
Pátý ročník této akce je již historií... Příští rok tedy naviděnou... Budeme se těšit.
Kolektiv Fishbis