Fishing Action 2010

FISHING ACTION 2010
V sobotu 23.1.2010 se konal již 4tý ročník předváděcí a prodejní akce Fishing action Zbýšov 2010. Místo konání, léty prověřená restaurace Hornický dům, hned vedle rybářských potřeb, který se letos opravdu vytáhl co se týče občerstvení a zvláště pečených žeber a kolen, bohatý program akce, dobrá parta lidí, bylo se prostě na co těšit.
Jednou z novinek bylo i to, že návštěvníci si mohli předem objednat z mnoha pochoutek tradiční české kuchyně, které restaurace nabízí a ne pouze jen z hotových jídel. Podle ohlasů musíme konstatovat, že nebyly vzneseny žádné námitky a všem nesmírně chutnalo .
Akce se nesla v přátelském duchu a přednášky na sebe perfektně navazovali, i když se mohli zdát pro některé rybáře zdlouhavé. Prezentovaným obsahem však dosti naučné. Vystoupili známé kapacity ve svém oboru – Milan Tychler – lov s feederem , Dušan Mikerásek – stavba prutů, Petr Tydlačka s Ferdou Svítkem za ČMKS, Milda Havránek a Zdeněk Hudec – vítězové sektoru na WCC 2009 a Martin Maťák za Mrk.cz. Dobrým směrem je i konstatování, že reakce z publika byly především na změny rybářských zákonů při povídání se zástupci ČMKS, kteří vyvíjí momentálně jako jedni z mála v ČR značné úsilí v tomto směru o prosazení změn v našich rybářských řádech a povídání se stalo jedním z nejdelších a velmi zajimavých. Rozproudili to i přímé dotazy jednak Petra Kocha, ale i pana pořadatele Libora Slaniny, který navštěvuje pouze svazové revíry typu Pálavy a podmínky, jenž se na těchto dějí, mu tak stejně jako většině z účastníků lhostejné určitě nejsou.
Samozřejmě během přednášek a v období přestávek byla možnost shlédnout další a další nové věci od rybářských a outdoorových firem jako – Bait tech, Dynamit baits, Pelzer, Shimano, Rob stojany, Primus, Dam – Mad, Carpion a CDB.
Na závěr se losovala velmi atraktivní tombola a celoroční soutěž rybářských potřeb Zbýšov. Všem předvádějícím a přednášejícím moc děkujeme za účast na této akci a těšíme se na budoucí spolupráci. Zároveň velký dík patří všem návštěvníkům kteří tuto akci podpořili. Veškeré podrobnosti o Fishing action 2011 sledujte na našem webu.

Kolektiv Fishbis